Η συνταγή της ημέρας: Κανταϊφοκασερόπιτα
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να το ανακατέψουμε καλά με το καταϊφι έτσι ώστε να γίνει πολύ τραγανό.
00.00/
ΥΛΙΚΑ:
1 Πακέτο καταΐφι
300γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
300γρ. Κασέρι τριμμένο
100γρ. Κρέμα γάλακτος
500γρ. Γάλα
2 Αυγά
200γρ. Βούτυρο λιωμένο
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com.
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
12:23
∙
WHAT THE FACT