Με την αμυγδαλόπαστα που καλύπτουμε τα cakes, φτιάχνουμε και απίθανα τρουφάκια

Το Marzipan, ή αλλιώς αμυγδαλόπαστα, το βρίσκουμε στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής και συνήθως το χρησιμοποιούμε για την επικάλυψη των cakes.

Με την αμυγδαλόπαστα που καλύπτουμε τα cakes, φτιάχνουμε και απίθανα τρουφάκια

Bέβαια αυτό δεν αποκλείει τη «συμμετοχή» του και σε άλλες συνταγές...

Διαβάστε περισσότερα στο limeandlife.com

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή