Ρεβυθάδα Σίφνου
Βήμα προς βήμα η πεντανόστιμη συνταγή
00.00/
Υλικά
800 γρ. ρεβύθια
5 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
200 ml. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Χανιά Κρήτης
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
2 λεμόνια
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε χλιαρό νερό για 8 ώρες ή όλο το βράδυ.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C.
Διαβάστε περισσότερα στο: sarakosti.gr
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή