ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη - Το έστρωσε από χαλάζι μήνα... Μάιο (pics+vid)

Καιρός: Απίστευτες εικόνες στην Ξάνθη - Το έστρωσε από χαλάζι μήνα... Μάιο (pics+vid)
xanthinea.gr

Καιρός: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι στην ορεινή Ξάνθη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν πυκνή χαλαζόπτωση έκανε την εμφάνιση της στην περιοχή.

Το χαλάζι που έπεσε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του xanthinea.gr, ήταν τόσο πυκνό που αρκετές περιοχές θύμιζαν χιονισμένο τοπίο.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από τη Γλαύκη, με τους κατοίκους να μαζεύουν το χαλάζι με το φτυάρι από το έδαφος.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Η χαλαζόπτωση διήρκησε μερικά λεπτά, ωστόσο ήταν αρκετή για να προκαλέσει ένα εντυπωσιακό θέαμα στις αρχές Μαΐου.

Σε αντίθεση με την ορεινή ζώνη μέσα στην πόλη σημειώθηκαν καταιγίδες, οι οποίες ωστόσο δεν κράτησαν αρκετή ώρα και δεν προσκάλεσαν προβλήματα.

Δείτε βίντεο:

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 3 Μαΐου

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς νωρίς το πρωί πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και, κυρίως τις πρωινές ώρες, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειότερα μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια και δυτικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στην Αττική και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 9 και 21 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά για όλη τη χώρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στα Ανώγεια: Αυτοί είναι τα δύο θύματα

Σχετικές ειδήσεις