ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Εξασθενεί το ψυχρό μέτωπο αλλά... - Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές το απόγευμα

Καιρός: Εξασθενεί το ψυχρό μέτωπο αλλά... - Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές το απόγευμα
INTIME NEWS

Κακοκαιρία: Ένα ψυχρό μέτωπο το οποίο έρχεται από τα Βαλκάνια έχει κάνει τον καιρό να θυμίζει τις τελευταίες περισσότερο φθινόπωρο παρά άνοιξη.

Το ψυχρό αυτό μέτωπο, το οποίο επηρεάζει τη χώρα μας από χθες Τετάρτη (06/05), κατά τη διάρκεια της νύχτας και των πρώτων πρωινών ωρών σήμερα, κινήθηκε νοτιότερα και προκάλεσε βροχές στα βόρεια και στη συνέχεια στα κεντρικά τμήματα της Ελλάδας.

Κατά το πέρασμα του μετώπου κατεγράφησαν μεγάλες ριπές ανέμου, με την έντασή τους να φτάνει τα 97 χιλιόμετρα/ώρα στην Παξιμάδα Καρύστου.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τον χάρτη της κακοκαιρίας:

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Meteo.gr, σήμερα οι τοπικές βροχές που σημειώνονται στα κεντρικά, σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια τμήματα και έως το τέλος της ημέρας θα σταματήσουν και εκεί.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η Θράκη, όπου τις θερμές ώρες προβλέπονται τοπικές βροχές. Οι βροχές στην Πελοπόννησο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σήμερα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρές, ενώ οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μεταδίδεται τελικά μέσω των τροφίμων; Τι απαντούν οι επιστήμονες

Σχετικές ειδήσεις