ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Βρέχει στην Αθήνα - Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
INTIME (φωτογραφία αρχείου)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Σε εξέλιξη βρίσκεται η αλλαγή του καιρού σε περιοχές της χώρας - Έβρεξε και σε γειτονιές της Αττικής - Πού αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι ξεκίνησε η βροχή στο κέντρο της Αθήνας, με την κακοκαιρία να συνεχίζεται έως και την Παρασκευή, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίου που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες ώρες αναμένονται ισχυρές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και τα δυτικά τμήματα της Κρήτης.

Αύριο το σκηνικό του καιρού θα είναι βροχερό σε Σποράδες, Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη και το βορειανατολικό Αιγαίο το βράδυ.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα Τετάρτη (08-09-2021)

τοπικά ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.

Αύριο Πέμπτη (09-09-21)

τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Σεμεδο: Τι αναφέρει η μητέρα της 17χρονης- Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο και τα βίντεο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν

Σχολεία-Γκάλοπ: Συμφωνείτε με τo να μένουν ανοικτά τα τμήματα μέχρι να νοσήσει το 50%+1 των μαθητών;