ΚΑΙΡΟΣ

Live Μεσογειακός κυκλώνας - Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή! Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος

Live Μεσογειακός κυκλώνας - Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή! Αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος

Μεσογειακός Κυκλώνας:Το σπάνιο φαινόμενο έφτασε στη χώρα μας - Πότε θα φτάσει στην Αττική - Στο έλεος του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ζορμπάς» η Μεσσηνία- Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός - Η ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των πολιτών

Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του Δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει πως η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα μας, έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στα ηλεκτροφόρα δίκτυα και πιο συγκεκριμένα σε αγωγούς, καλώδια, στύλους, υποσταθμούς, μονωτήρες κ.λπ. Οι πολίτες δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πλησιάζουν τα στοιχεία αυτά, καθώς ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων, τραυματισμών, κ.λπ.

Επισημαίνει ακόμη πως σε περίπτωση που κάποιος πολίτης εντοπίσει αγωγό ή άλλο στοιχείο του Δικτύου στο έδαφος, θα πρέπει να ειδοποιήσει άμεσα τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ ή να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Δείτε LIVE την πορεία του Μεσογειακού κυκλώνα

Διαβάστε επίσης:

Μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» χτυπά την Ελλάδα: Ανατροπή των δεδομένων για το επικίνδυνο φαινόμενο

Κακοκαιρία: Νέα δεδομένα για τον «Ζορμπά» - Σχεδόν όλη η Ελλάδα στον δρόμο του κυκλώνα

Μεσογειακός κυκλώνας - Προσοχή! Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ