ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Βρέχει στην Αττική – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Καιρός: Βρέχει στην Αττική – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Καιρός: Βροχερό σήμερα το σκηνικό του καιρού – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία – Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή

Βροχές σημειώνονται από το πρωί της Πέμπτης (08/11/2018) σε αρκετές περιοχές της χώρας. Μάλιστα, η κακοκαιρία «χτυπά» και την Αττική, που από νωρίς το μεσημέρι σημειώνονται βροχές, οι οποίες σε αρκετές περιοχές έχουν έντονο χαρακτήρα.

Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες

Στην Αττική, σήμερα, Πέμπτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και σταδιακά στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Ζάκυνθο, όπου επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 ή 4 και στα ανατολικά, βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων και βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων τη νύχτα. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή

Την Παρασκευή (09/11) λίγες νεφώσεις, κατά τόπους στα ανατολικά και νότια αυξημένες, με τοπικές βροχές και στη νότια νησιωτική χώρα σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και βαθμιαία αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Ζάκυνθο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους στα νότια αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε επίσης:

8 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα