ΚΑΙΡΟΣ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
EUROKINISSI

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/07) - Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου (13/07) έως και το μεσημέρι της Κυριακής (14/07) με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά, ενώ από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Δείτε χάρτες με το νέο κύμα κακοκαιρίας με ακραία καιρικά φαινόμενα που θα επηρρεάσει τη χώρα, στο βίντεο που ακολουθεί:

Σύμφωνα με αυτούς τους χάρτες η επιδείνωση του καιρού θα περιλαμβάνει χαλάζι και ανεμοστρόβιλους. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Χαλκιδικής, καθώς φαίνεται να είναι για άλλη μια φορά στο «μάτι» της κακοκαιρίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία σήμερα (pics)

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει στην απολογία του ο πατροκτόνος - «Τρώγαμε ψωμί με αίμα»

Σχετικές ειδήσεις