ΕΛΛΑΔΑ

Ροδίτης ξέχασε αναμμένο το αυτοκίνητο όλο το βράδυ

Ροδίτης ξέχασε αναμμένο το αυτοκίνητο όλο το βράδυ

Αναμμένη από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι τις 8 το πρωί της Τρίτης, ξέχασε τη μηχανή του αυτοκινήτου(!) του ένας ηλικιωμένος, γεγονός που κινητοποίησε τις αρμόδιες αρχές και ανησύχησε παράλληλα και τους κατοίκους της περιοχής.

Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχτηκε επί 14 ολόκληρες ώρες στην γειτονιά των «Δασκάλων» στην πόλη της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη «Ροδιακή» κάτοικοι της περιοχής, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα όταν κάτοικος της περιοχής στάθμευσε το αυτοκίνητό του αφήνοντας τη μηχανή αναμμένη σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ο ίδιος φαίνεται ότι μετέφερε κάποια πράγματα που είχε σε τσάντες από το αυτοκίνητο στο σπίτι, αλλά ξέχασε όμως να επιστρέψει για να σβήσει τη μηχανή!

Έκπληκτοι οι γείτονες και οι περαστικοί έβλεπαν το αυτοκίνητο να είναι με αναμμένη τη μηχανή και να είναι άδειο.
Αρχικά δεν έδωσαν σημασία αφού υπολόγισαν ότι ο οδηγός σε κάποια στιγμή θα επέστρεφε.

Όμως όταν οι ώρες περνούσαν και το αυτοκίνητο έμενε στη θέση του, τότε οι ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Επιτόπου έφθασε περιπολικό της Τροχαίας Ρόδου αλλά παρά την προσπάθεια ο ιδιοκτήτης δεν βρέθηκε.

Τελικά η αναζήτηση έγινε το πρωί της Τρίτης(!) μέσα από τα κομπιούτερς της Αστυνομίας οι οποίοι εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του οχήματος και βρήκαν τα στοιχεία του, ειδοποιώντας τον έτσι για το τι είχε συμβεί.

Ευτυχώς το τέλος καλό όλα καλά ήταν η κατάληξη, αφού όπως διαπιστώθηκε ο ιδιοκτήτης το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι απλά ξέχασε να επιστρέψει να σβήσει τη μηχανή και να κλειδώσει το αυτοκίνητό του.