ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: Πειθαρχικό για τον γιατρό που ξυλοκόπησε συναδέλφους του

Αμαλιάδα: Πειθαρχικό για τον γιατρό που ξυλοκόπησε συναδέλφους του

Την πειθαρχική διαδικασία κίνησε χθες Πέμπτη ο διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Νοσοκομείο, με «πρωταγωνιστή» γιατρό, ο οποίος επιτέθηκε και ξυλοκόπησε δύο γιατρίνες.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο, όχι μόνο στην Αμαλιάδα και την Ηλεία αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Ο διοικητής του νοσοκομείου ζήτησε πλήρη ενημέρωση για το θέμα και άμεσα κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και σε περίπτωση που προκύψει ότι όντως υπάρχει ευθύνη του γιατρού, τότε θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Σε απολογία θα κληθεί ο γιατρός

Το πρωί της Πέμπτης ο διοιηκήτής του νοσοκομείου παρέλαβε τη σχετική αναφορά του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας σχετικά με το περιστατικό και ξεκίνησε άμεσα την πειθαρχική διαδικασία, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κληθεί και σε απολογία ο γιατρός.

Παράλληλα, ο διοικητής του Νοσοκομείου έχει ζητήσει και γνωμοδότηση από νομικό σύμβουλο, προκειμένου να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι προσπάθησαν να αρπάξουν ανήλικο

Κρήτη: Χειροπέδες σε 46χρονο για ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Καλαμάτα: Σύλληψη 74χρονου με δύο κιλά κάνναβης

Ρόδος: Θρίλερ στον αέρα με C-130