ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση των οδηγών ταξί

Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση των οδηγών ταξί
Το μέλλον των κινητοποιήσεων των οδηγών κρίνεται από την...

Το μέλλον των κινητοποιήσεων των οδηγών κρίνεται από τη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή 31 Ιουλίου.

Μετά το «ναυάγιο» του διαλόγου με τον Ραγκούση, οι αυτοκινητιστές δήλωσαν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, με φυσικά επακόλουθα τον τουρισμό και την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών.

Όπως χθες όπου περίπου 500 ιδιοκτήτες ταξί της κατέλαβαν το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Οι οδηγοί, παρέταξαν τα οχήματά τους στο δρόμο έξω από το αεροδρόμιο και πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από την είσοδο του κτιρίου των αναχωρήσεων, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στην διεξαγωγή των δρομολογίων ή να παρεμποδίσουν την είσοδο ταξιδιωτών στον τερματικό σταθμό.

Ωστόσο, για τουλάχιστον 15 λεπτά παρεμπόδισαν την προσέγγιση των μισθωμένων λεωφορείων για τις μετακινήσεις των αφιχθέντων ταξιδιωτών στα ξενοδοχεία.

Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, οι αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν πορεία ως τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης την οποία κατέλαβαν.

Μηχανοκίνητη πορεία προς το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» πραγματοποίησαν οι αυτοκινητιστές στα Χανιά. Κινούμενοι με χαμηλή ταχύτητα και κορνάροντας συνεχώς, έφτασαν στο αεροδρόμιο όπου και παρέμειναν χωρίς να παρεμποδίσουν την κίνηση άλλων οχημάτων και επιβατών.

Στο «μέτωπο» της Πάτρας το λιμάνι της πόλης παρέμεινε αποκλεισμένο από το πρωί από ιδιοκτήτες ταξί της πόλης.
Σκηνικό πολέμου και στη Κέρκυρα από εξαγριωμένους αυτοκινητιστές οι οποίοι έκαναν γυαλιά καρφιά τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Περίπου 150 άτομα, έσπασαν την πόρτα των γραφείων και προκάλεσαν φθορές σε γραφεία και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Διαβάστε επίσης: «Μπλόκο» ταξιτζήδων σε λιμάνια και αεροδρόμια