ΕΛΛΑΔΑ

«Μπλόκο» στην Επίδαυρο σχεδιάζουν οι ταξιτζήδες

«Μπλόκο» στην Επίδαυρο σχεδιάζουν οι ταξιτζήδες
Να αποκλείσουν το θέατρο της Επιδαύρου απειλούν οι ιδιοκτήτες ταξί...

Να αποκλείσουν το θέατρο της Επιδαύρου απειλούν οι ιδιοκτήτες ταξί από το Ναύπλιο, το Άργος και την Κόρινθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ταξιτζήδες που αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σχεδιάζουν να αποκλείσουν την είσοδο εμποδίζοντας τους θεατές να εισέλθουν στο θέατρο.

Σήμερα στο παγκοσμίου φήμης θέατρο έχει προγραμματιστεί να γίνει η τρίτη και τελευταία παράσταση του «Ριχάρδου του Γ’» με τον Κέβιν Σπέισι. Οι ταξιτζήδες ωστόσο φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.

Κρήτη: Συνάντηση ταξιτζήδων με βουλευτές

Σκληραίνουν τη στάση τους και οι ιδιοκτήτες ταξί της Κρήτης. Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές του νησιού, ωστόσο οι αυτοκινητιστές δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι ο Υπουργός Υπομοδών Μεταφορών και Δικτύων να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους σε σχέση με τις ρυθμίσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη από τους αυτοκινητιστές .

Στο μεταξύ ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή τον κατάπλου κρουαζιερόπλοιου, προκειμένου να εμποδίσουν την μεταφορά των επιβατών του με τουριστικά λεωφορεία.