ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Μαδαγασκάρη: 19χρονη έπεσε από αεροπλάνο (pics)

Τραγωδία στη Μαδαγασκάρη: 19χρονη έπεσε από αεροπλάνο (pics)
thesun.co.uk

Τραγικό τέλος είχε το εκπαιδευτικό ταξίδι μιας 19χρονης Βρετανίδας φοιτήτριας στη Μαδαγασκάρη, καθώς έπεσε από το αεροπλάνο στο οποίο είχε επιβιβαστεί.

Η 19χρονη Alana Cutland σπούδαζε Βιολογία και θα αποφοιτούσε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge το 2020. Η Βρετανίδα φοιτήτρια βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη στο πλαίσιο ενός ερευνητικού προγράμματος. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 19χρονη είχε επιβιβαστεί σε ένα μικρό, ελαφρύ αεροσκάφος τύπου Cessna και έπεσε από αυτό, περίπου 10 λεπτά μετά την απογείωσή του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οι βρετανικές Αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατο της Alana Cutland. Ωστόσο, στην Μαδαγασκάρη άνδρες της Αστυνομίας και των δυνάμεων διάσωσης συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της 19χρονης, αν και εκφράζονται φόβοι πως τελικά δεν θα τα καταφέρουν, καθώς το σημείο στο οποίο έπεσε, είναι γεμάτα με σαρκοφάγα άγρια ζώα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η φοιτήτρια από την Βρετανία, είχε ολοκληρώσει την έρευνά της κι επέστρεφε στο σημείο που διέμενε, ενώ εκτός από αυτή, στο αεροσκάφος βρισκόταν άλλο ένα άτομο κι ο πιλότος.

Δείτε την gallery την 19χρονη φοιτήτρια:

Με πληροφορίες από telegraph.co.uk, thesun.co.uk, dailymail.co.uk

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλη απάτη στο WhatsApp – Προσοχή αν δείτε αυτά τα μηνύματα

Σχετικές ειδήσεις