ΚΟΣΜΟΣ

Άγριο φονικό: Την πάτησε με το αυτοκίνητο και την κατακρεούργησε με σφυρί στη μέση του δρόμου

Άγριο φονικό: Την πάτησε με το αυτοκίνητο και την κατακρεούργησε με σφυρί στη μέση του δρόμου
youtube

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Γερμανία - Την πάτησε με το αμάξι και την αποτελείωσε με τσεκούρι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Limburg της Γερμανίας, καθώς ένας άνδρας πάτησε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια την κατέσφαξε με τσεκούρι στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το RT, το 31χρονο θύμα είχε βγει για μια βόλτα όταν ο δράστης έπεσε πάνω της με το όχημά του και την έσυρε σχεδόν για 30 μέτρα μέχρι το όχημά του να πέσει πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού και να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητό του, έβγαλε ένα τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει το σώμα της γυναίκας με μανία.

egklima-germania1.jpg
Αποτρόπαιο έγκλημα στη ΓερμανίαYoutube

Η άτυχη γυναίκα πιστεύεται πως τον είχε χωρίσει πρόσφατα και είχε μετακομίσει, μαζί με τα δύο παιδιά της, σε ένα τοπικό κέντρο στήριξης γυναικών. Θύτης και θύμα φέρονται να είναι υπήκοοι Γερμανίας με καταγωγή από την Τυνησία.

Ένα σκληρό βίντεο από την επίθεση, που καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες, έχει κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ύποπτος παραδόθηκε στις Αρχές.

egklima-germania2.jpg
Ο ψυχρός δολοφόνος αφού την παρέσυρε με το αμάξι για περίπου 30 μετρά, στη συνέχεια της επιτέθηκε με τσεκούριYoutube

Το άγριο έγκλημα έρχεται λιγότερο από ένα μήνα, αφότου ένας άνδρας συριακής καταγωγής έριξε ένα φορτηγό στο πλήθος, τραυματίζοντας περίπου 10 άτομα, στην ίδια περιοχή, με τις Αρχές να αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πράξη τρομοκρατίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζει άρδην ο καιρός: Έρχονται βροχές και χιόνια