ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο βουλευτή που υποστηρίζει πως τον απειλεί ο Τραμπ (pics)

Αυτός είναι ο βουλευτή που υποστηρίζει πως τον απειλεί ο Τραμπ (pics)
ASSOCIATED PRESS

Ο Άνταμ Σιφ, ο επικεφαλής της ομάδας των κατηγόρων στη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία, αισθάνθηκε ότι απειλείται από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος λίγο νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε ότι ο Δημοκρατικός βουλευτής «θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα».

«Ο ύπουλος Σιφ είναι ένας διεφθαρμένος πολιτικός και προφανώς ένας πολύ άρρωστος άνθρωπος. Προς το παρόν, δεν έχει πληρώσει το τίμημα για αυτό που έκανε στη χώρα μας!», ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπστην ανάρτησή του.

Ο βουλευτής αντέδρασε λίγο αργότερα, στο πλατό του τηλεοπτικού δικτύου NBC. Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί «απειλή» την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτός ήταν ο σκοπός του».

«Πρόκειται για έναν εξαγριωμένο και μνησίκακο πρόεδρο. Δεν νομίζω ότι υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό και, αν πιστεύετε ότι υπήρχε, δείτε τις σημερινές αναρτήσεις του για εμένα, όπου λέει ότι θα πρέπει να πληρώσω το τίμημα», πρόσθεσε.

Ο Άνταμ Σιφ είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, πρώην εισαγγελέας και απόφοιτος του Χάρβαρντ. Έγινε το «μαύρο πρόβατο» για τον Ντόναλντ Τραμπεπειδή ανέλαβε να φέρει εις πέρας την έρευνα που οδήγησε στην παραπομπή του σε δίκη. Στη συνέχεια, ο Σιφ ορίστηκε επικεφαλής των κατηγόρων στη δίκη αυτή στη Γερουσία, η οποία θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα.

Κατά την αγόρευσή του την περασμένη Τετάρτη ο Σιφ κατηγόρησε τον Τραμπ για απόπειρα εξαπάτησης, με στόχο να κερδίσει μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Αθήνα: Αποκαλύψεις - σοκ για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Σχετικές ειδήσεις