ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Την είχε φυλακισμένη 31 χρόνια απέναντι από το σπίτι του

Φρίκη: Την είχε φυλακισμένη 31 χρόνια απέναντι από το σπίτι του

Μια 49χρονη ήταν σκλάβα του σεξ, ζώντας τον απόλυτο εφιάλτη.

Δεν μπορεί να διανοηθεί το μέγεθος του μαρτυρίου που ζούσε μια 49χρονη γυναίκα, η οποία επί 31 χρόνια ζούσε φυλακισμένη ως σκλάβα του σεξ!

Ο 56χρονος Matias Salazar, κατηγορείται για σεξουαλική και ψυχολογική βία κατά μιας 49χρονης γυναίκας στη Βενεζουέλα, την οποία εξαπάτησε όταν εκείνη ήταν έφηβη. Στην συνέχεια την κράτησε φυλακισμένη για 3 δεκαετίες...

Σύμφωνα με τον Independent η γυναίκα πέρασε 31 χρόνια σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Χωρίς παράθυρα και με μοναδική συντροφιά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση από τα 18 της χρόνια η γυναίκα ζούσε για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές επιθυμίες του βιαστή της.

Στις 24 Ιανουαρίου κατάφερε να αποδράσει, όταν εκ παραδρομής ο Salazar ξέχασε στο διαμέρισμα ένα ζευγάρι κλειδιά. Η γυναίκα αμέσως απευθύνθηκε σε έναν οργανισμό γυναικείας υποστήριξης όπου και ζήτησε βοήθεια.

Ο Salazar πολύ γρήγορα συνελήφθη στην πόλη Maracay και αμέσως κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ εκκρεμεί η δίκη του.

Κάτοικοι της περιοχής στις αναφορές τους στην αστυνομία περιέγραψαν πως ο Salazar εδώ και χρόνια κατοικούσε σε ένα διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας με μια γυναίκα και την κόρη του. Ενώ πολλοί από αυτούς δεν είχαν παρατηρήσει τίποτα ασυνήθιστο στη συμπεριφορά του καθώς «ήταν πάντα πολύ φιλικός».

Σύμφωνα με τα πορίσματα της έρευνας που διεξήχθη μετέπειτα η γυναίκα είχε μόνο 3 αλλαξιές ρούχα και ένα ζευγάρι παλιά παππούτσια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Πώς θα το βρείτε στην τηλεόρασή σας (pics)

Σχετικές ειδήσεις