Τερατογένεση! Απόκοσμες εικόνες σε παραλία - Δείτε τι ξέβρασε η θάλασσα

Ένα μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με δελφίνι χωρίς μάτια και πτερύγια ξεβράστηκε σε μια παραλία του Μεξικού.
Το απόκοσμο αυτό πλάσμα ανακάλυψαν ψαράδες στην παραλία Destiladeras και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.
Αν και το κεφάλι του θηλαστικού μοιάζει με δελφίνι όλο το υπόλοιπο δεν θυμίζει σε τίποτα τα συμπαθεί θαλάσσια θηλαστικά.
Το γεγονός ότι το ζώο δεν είχε μάτια κάνει τους ντόπιους να πιστεύουν ότι το απόκοσμο αυτό πλάσμα ζούσε στα βάθη του του Ειρηνικού Ωκεανού.
Δείτε στην gallery το απόκοσμο πλάσμα:
PHOTO GALLERY

Photo 1/4
Ένα μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με δελφίνι χωρίς μάτια και πτερύγια ξεβράστηκε σε μια παραλία του Μεξικού.

Photo 2/4
Το απόκοσμο αυτό πλάσμα ανακάλυψαν ψαράδες στην παραλία Destiladeras και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Photo 3/4
Αν και το κεφάλι του θηλαστικού μοιάζει με δελφίνι όλο το υπόλοιπο δεν θυμίζει σε τίποτα τα συμπαθεί θαλάσσια θηλαστικά. Πηγή: SUN

Photo 4/4
Το γεγονός ότι το ζώο δεν είχε μάτια κάνει τους ντόπιους να πιστεύουν ότι το απόκοσμο αυτό πλάσμα ζούσε στα βάθη του του Ειρηνικού Ωκεανού. Πηγή: SUN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
Διαβάστε επίσης:
MEGA: Ξεκίνησε να εκπέμπει - Πώς θα το βρείτε στην τηλεόρασή σας (pics)
Σχετικές ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
5 λεπτά πριν
Τουρκία: Χαμός σε τηλεοπτικό στούντιο - Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του έδειραν δημοσιογράφο (vid)
30 λεπτά πριν
Διαβήτης: Ανακαλύφθηκε ο μηχανισμός αναγέννησης της ινσουλίνης στα βλαστοκύτταρα του παγκρέατος
47 λεπτά πριν