ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: 16χρονη έκαψε την οικογένειά της - «Κλέφτηκε» με τον σύντροφό της

Φρίκη: 16χρονη έκαψε την οικογένειά της - «Κλέφτηκε» με τον σύντροφό της

Ούτε σε ταινία θρίλερ δεν θα μπορούσε να γραφτεί τέτοιο σενάριο.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το σατανικό σχέδιο μιας 16χρονης, που έκαψε ζωντανή την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της.

Η Candace Walton και η οικογένειά της στην Georgia των ΗΠΑ, θεωρούνταν νεκροί στην μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε το σπίτι τους. Εκτός από την 16χρονη Candace, την ζωή του έχασε ο αδερφός της, Gerald και η μητέρα της, Tasha.

Η υπόθεση φαινόταν απλή για τις Αρχές, καθώς από την φωτιά δεν απέμεινε το οτιδήποτε. Μόνο στάχτη και αποκαΐδια. Όμως η Candace είχε άλλο σχέδιο...

Από τα δυο πτώματα που βρέθηκαν στο σπίτι, η Αστυνομία θεώρησε πως το ένα άνηκε στην Candace και το άλλο στον Gerald. Μόνο που το πτώμα άνηκε στην μητέρα της, κάτι που η Αστυνομία άργησε να καταλάβει.

Όμως η εξαφάνιση του αυτοκινήτου της μητέρας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε ιδιωτικό πάρκινγκ, προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον των Αρχών. Η παρακολούθηση ξεκίνησε.

Μετά από 12 ώρες και 2.500 μίλια ταξιδιού, η Αστυνομία έκανε την κίνησή της και τότε έπαθαν όλοι σοκ: Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η Candace!

Οι Αρχές πιστεύουν πως η Candace ταξίδεψε μέχρι το Oregon για να συναντήσει τον σύντροφό της και στην συνέχεια να «κλεφτούν», σκηνοθετώντας τον θάνατό της ώστε να ζήσει απαλλαγμένη από την μητέρα της.

Το 16χρονο κορίτσι κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ενώ η Αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Τούρκοι ρίχνουν χημικά στις ελληνικές δυνάμεις με καθοδήγηση από drones – Δείτε τα βίντεο

Σχετικές ειδήσεις