ΚΟΣΜΟΣ

H κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται: Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

H κατάρα των Κένεντι συνεχίζεται: Βρέθηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι

Τραγωδία χωρίς τέλος για την πάλαι ποτέ παντοδύναμη οικογένεια των ΗΠΑ.

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε στο βιβλίο της «κατάρας των Κένεντι», καθώς εντοπίστηκε η σορός της εγγονής του Ρόμπερτ Κένεντι, Μέιβ.

Η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της μαζί με τον 8χρονο γιο της, Γιδεόν, έχασαν την ζωή τους σε ατύχημα με κανό, όταν στην προσπάθειά τους να πιάσουν την μπάλα που τους είχε πέσει στο νερό, το βαρκάκι τους αναποδογύρισε και το ρεύμα του ποταμού τους παρέσυρε.

Το πτώμα της Μέιβ βρέθηκε σε βάθος 7,5 μέτρων, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανεύρεση της σορού του γιου της.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ένα αναποδογυρισμένο κανό που ταίριαζε με την περιγραφή εκείνου που αναζητούνταν εναγωνίως από τις Αρχές βρέθηκε, χωρίς κανένα ίχνος των επιβατών του τριγύρω.

Τα τελευταία 24ωρα τόσο η Μέιβ όσο και ο μικρός Γκίντεον θεωρούνταν νεκροί, με εναέρια μέσα και τεχνολογία υποβρύχιας απεικόνισης σόναρ να «επιστρατεύονται» για τον εντοπισμό των πτωμάτων τους.

Το πτώμα της Μέιβ Κένεντι Τάουνσεντ ΜακΚίν βρέθηκε περίπου 4 χλμ μακριά από την οικία της μητέρας της, στο Σέιντι Σάιντ του Μέριλαντ.

Τραγική ειρωνεία; Όπως αποκάλυψε ο σύζυγος της αδικοχαμένης 40χρονης, η οικογένεια είχε επιλέξει να πάει στο άδειο εξοχικό σπίτι για να αυτο-απομονωθεί εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού, σε ένα μέρος όπου τα παιδιά θα είχαν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Ελπιδοφόρα μηνύματα από το Ινστιτούτο Παστέρ: Ύφεση το καλοκαίρι - Εμβόλιο το φθινόπωρο

Σχετικές ειδήσεις