ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός - Ισπανία: Αύξηση σε θανάτους και κρούσματα το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Κορονοϊός - Ισπανία: Αύξηση σε θανάτους και κρούσματα το τελευταίο εικοσιτετράωρο
ASSOCIATED PRESS

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ισπανία, έφτασε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή τα 188.068.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες Αρχές της χώρας, τα νέα κρούσματα μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής ανήλθαν σε 5.252, σημειώνοντας μία αύξηση του 2,9%.

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκε ότι μέσα στη νύχτα, ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 585, από 551 που ήταν την Πέμπτη, ένας αριθμός που παραμένει -ευτυχώς- σταθερά χαμηλότερος από εκείνους που άγγιζαν τα 900 θύματα ημερησίως κατά την κορύφωση της πανδημίας στη χώρα, στις αρχές Απριλίου.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Οι ανόητοι στα χρόνια της πανδημίας - Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε!

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης του φονικού ιού στην Ελλάδα - Ποιες περιοχές παραμένουν «αλώβητες»

Κορονοϊός - Έλληνας καθηγητής του Johns Hopkins προειδοποιεί: Oι συνέπειες του ιού στους πνεύμονες

Κορονοϊός: ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία ζητούν εξηγήσεις για την πανδημία του Covid-19 - Τι απαντά η Κίνα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν μια λεπτομερή έρευνα ούτως ώστε να συλλέξουν πληροφορίες για τον τρόπο που ο κορονοϊός εξαπλώθηκε - Το Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποίησε την Κίνα ότι θα πρέπει να απαντήσει σε «δύσκολες ερωτήσεις» - Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε στους Financial Times πως «υπάρχουν προφανώς πράγματα που συνέβησαν και δεν γνωρίζουμε».

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, συγκεκριμένα δήλωσε αναφορικά με τις δυσκολίες των δυτικών χωρών να διαχειριστούν την υγειονομική κρίση που προέκυψε με την εξάπλωση του κορονοϊού: «Δεν μπορείτε να συγκρίνετε την κατάσταση στη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Ιταλία με εκείνη στην Κίνα ή τη Ρωσία. Η διαφάνεια, η αμεσότητα της είδησης δεν συγκρίνονται, τα ειδησεογραφικά κανάλια δεν είναι ελεύθερα σε αυτές τις χώρες, δεν ξέρει κανείς τι συμβαίνει πραγματικά».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μπλόκο στις Αφίδνες - Πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων σε παραβάτες

Σχετικές ειδήσεις