ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Βρετανία: 847 νεκροί σε 24 ώρες - 14.576 συνολικά τα θύματα της πανδημίας

Κορονοϊός Βρετανία: 847 νεκροί σε 24 ώρες - 14.576 συνολικά τα θύματα της πανδημίας
Intime News

 Κορονοϊος: Σοκάρουν οι αριθμοί στην Βρετανία

Στους 14.576 έφτασε ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη Βρετανία από τον κορονοϊό, μετά από άλλο ένα 24ωρο, στο οποίο καταγράφηκαν 847 νέοι θάνατοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και σημερινός πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Υγείας, Τζέρεμι Χαντ, που σήμερα πραγματοποίησε ακρόαση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, υποστήριξε ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν, γρήγορα και μαζικά, διαγνωστικά τεστ για τον ιό στον πληθυσμό, όπως και ιχνηλάτηση όλων όσων έρχονται σε επαφή με κάποιον που έχει τον ιό. Α

ρχικά είπε θα μπορούσε να δοκιμαστεί η πρακτική σε περιοχές όπου καταγράφονται χαμηλοί αριθμοί περιστατικών, ώστε να εξετάζεται εκεί το ενδεχόμενο της άρσης του lockdown.

Ανάγκη εκμάθησης των μαθημάτων από την πανδημία

Η Βρετανία και άλλες χώρες-μέλη της ομάδας G7 συζήτησαν την ανάγκη την εκμάθηση των μαθημάτων από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με σημερινή δήλωση εκπροσώπου του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Οι ανόητοι στα χρόνια της πανδημίας - Δείτε τις φωτογραφίες και θα πειστείτε!

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο χάρτης του φονικού ιού στην Ελλάδα - Ποιες περιοχές παραμένουν «αλώβητες»

Κορονοϊός - Έλληνας καθηγητής του Johns Hopkins προειδοποιεί: Oι συνέπειες του ιού στους πνεύμονες

Ο υπουργός των Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ που αντικαθιστά τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον μετά την ασθένεια του δεύτερου από την COVID-19 δήλωσε την Πέμπτη, ότι δε μπορεί να υπάρξει η συνήθης επιχειρηματική συνεργασία με την Κίνα μετά την κρίση, ενώ αναγνώρισε πως η Βρετανία έχει συνεργαστεί καλά με την Κίνα, τόσο για τον επαναπατρισμό πολιτών, όσο και για τις προμήθειες υλικών.

Η εφαρμογή του προγράμματος για την υπαγωγή στο καθεστώς διαθεσιμότητας των εργαζομένων, επεκτείνεται μέχρι το τέλος Ιουνίου

Η Βρετανία επεκτείνει για ένα μήνα μέχρι το τέλος Ιουνίου, την εφαρμογή του προγράμματος για το καθεστώς της διαθεσιμότητας των εργαζομένων στις εταιρίες που έχουν πληγεί από το ξέσπασμα της COVID-19, σύμφωνα με τον υπουργό των Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ.

«Είναι η σωστή απόφαση για την επέκταση του προγράμματος της διαθεσιμότητας για ένα μήνα, μέχρι το τέλος Ιουνίου, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση» δήλωσε ο Σουνάκ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Πρωτόγνωρες εικόνες στη Βαρβάκειο: Η ουρά τύλιξε όλο το τετράγωνο! (pics+vids)

Σχετικές ειδήσεις