ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος: Νεκρή πριγκίπισσα - Ήταν μόλις 31 ετών

Θρήνος: Νεκρή πριγκίπισσα - Ήταν μόλις 31 ετών

Άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακό ανεύρυσμα!

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου της πριγκίπισσας Μαρία Πέτροβνα Γκαλιτζίν, που ήταν απόγονος του αυτοκράτορα Καρλ και της Ζίτα ντε Μπορμπόν -Πάρμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα θλιβερά νέα επιβεβαιώθηκαν σε μια νεκρολογία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Houston Chronicle χθες. «Η Μαρία μας πέθανε στο Χιούστον το πρωί της Δευτέρας, 4ης Μαϊού 2020, από ξαφνικό καρδιακό ανεύρυσμα» γράφει. «Γεννήθηκε το 1988 από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Πιότρ Γκαλιτζίν στην πόλη του Λουξεμβούργου, στο Μεγάλο δουκάτο του Λουξεμβούργου».

Η πριγκίπισσα μετακόμισε στην συνέχεια στην Ρωσία με την οικογένειά της, όπου φοίτησε στην Γερμανική Σχολή της Μόσχας μέχρι που αποφοίτησε. Αργότερα, μετακόμισε στο Βέλγιο, όπου παρακολούθησε την Σχολή του College of Art and Design. Στην συνέχεια έζησε και εργάστηκε στις Βρυξέλλες, το Σικάγο και το Χιούστον, όπου ειδικεύτηκε στην εσωτερική διακόσμηση και επίπλωση.

Το 2017 παντρεύτηκε τον Ρίσι Ρουπ, που είναι επικεφαλής σεφ στο ξενοδοχείο Derek στο Χιούστον, στο σπίτι των γονιών της και αργότερα έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μαξίμ.

Μιλώντας στο Houston Chronicle λίγο μετά τον γάμο της τον Φεβρουάριο του 2018, η Τατιάνα είπε πως οι γονείς της δεν δημοσιοποίησαν ποτέ την βασιλική τους κατάσταση, αλλά πάντα ήξεραν τι σημαίνει να είσαι μέλος βασιλικής οικογένειας. «Η ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογική εκτός κι αν προσκληθούμε σε βασιλικούς γάμους. Το ταχυδρομείο μου μερικές φορές λέει ‘πριγκίπισσα Τατιάνα’. Αυτό που ήταν περίεργο ήταν όταν πήγα από το ‘πριγκίπισσα’ στο ‘κυρία’. Ήμουν πριγκίπισσα σε όλη μου τη ζωή» είχε δηλώσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Take away ποτά με συνωστισμό στην Θεσσαλονίκη – Παρενέβη η αστυνομία