ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τελικά ζει! Η πρώτη εμφάνιση μετά από απουσία τριών εβδομάδων

Κιμ Γιονγκ Ουν: Τελικά ζει! Η πρώτη εμφάνιση μετά από απουσία τριών εβδομάδων

Φρένο στα σενάρια για την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος ήταν ξανά άφαντος από την Πρωτομαγιά.

Με μια ακόμα του εμφάνιση – μετά την τελευταία την Πρωτομαγιά - ο κληρονομικός ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε τελος στις φήμες, που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το KCNA, ο Κιμ Γιονγκ Ουν προήδρευσε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής στην οποία ανακοινώθηκαν «κρίσιμα μέτρα για σημαντική αύξηση της ικανότητας της γραμμής πυρός του στρατού της Βόρειας Κορέας».

Η σχετική ανακοίνωση του KCNA αναφέρει πως στην συνεδρίαση, «παρουσιάστηκαν νέες πολιτικές για την αποτροπή πυρηνικού πολέμου στη χώρα» και τονίζει ότι κύριος σκοπός της συνεδρίασης ήταν η τοποθέτηση των στρατηγικών Ενόπλων Δυνάμεων σε κατάσταση εγρήγορσης.



Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο ισχυρός άνδρας της Βόρειας Κορέας υπέγραψε επτά διατάγματα, που σχετίζονται με τις αποφάσεις της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, μεταξύ των οποίων και διάταγμα για «την ευθύνη και τους ρόλους των στρατιωτικών σχολών».

Η εμφάνιση της Πρωτομαγιάς

Ο ισχυρός ηγέτης του καθεστώτος έκοψε την κόκκινη κορδέλα στα εγκαίνια εργοστασίου λιπασμάτων την 1η Μαΐου, αλλά, έκτοτε, εξαφανίστηκε δίνοντας εκ νέου τροφή σε φήμες για την υγεία του.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που γράφουν στα social media, πως στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς εμφανίστηκε κάποιος σωσίας του Κιμ.

Στις φωτογραφίες από τη εκδήλωση της Πρωτομαγιάς ο Κιμ Γιονγκ Ουν κόβει ευδιάθετος την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων αλλά η έλλειψη σχετικού βίντεο έγινε αφορμή να αμφισβητηθεί η γνησιότητα των φωτογραφιών ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν θεωρίες συνωμοσίας, που υποστήριζαν πως στις φωτογραφίες δεν είναι ο Κιμ, αλλά ένας σωσίας του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα - Βαριά οπλισμένος ο «δράκος της Λευκίμμης»: Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. - Η στιγμή της ανάσυρσής του

Σχετικές ειδήσεις