ΚΟΣΜΟΣ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σοκάρει η εικόνα της τραγουδίστριας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σοκάρει η εικόνα της τραγουδίστριας
Instagram

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπιαρς, βρέθηκε σε απομόνωση επί 3 μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού... 

Την πρώτη της εξόρμηση εκτός σπιτιού μετά από τρεις μήνες – λόγω καραντίνας – έκανε η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τη διάσημη τραγουδίστρια συνέλαβε ο φακός της βρετανικής Daily Mail μαζί με τον σύντροφό της Sam Asghari να διασκεδάζουν σε ένα πάρκο, κοντά στο σπίτι της στην κοιλάδα San Fernando του Λος Άντζελες, απολαμβάνοντας την ελευθερία τους μετά από τρεις μήνες αυτοαπομόνωσης.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια για την εμφάνιση της «πριγκίπισσας της ποπ» αφού εμφανίστηκε ατημέλητη αλλά και με κάποια παραπανίσια κιλά.

Δείτε την gallery:

Πώς πέρασε την καραντίνα

Τον δικό της τρόπο βρήκε για να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο που υπέφερε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λόγω του κορονοϊού η Μπρίτνεϊ Σπιαρς.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ενθάρρυνε έτσι τους followers της να της στείλουν προσωπικά μηνύματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αβεβαιότητας.

Η διάσημη τραγουδίστρια παρότρυνε λοιπόν κατά τη διάρκεια του lockdown τους ανθρώπους που νιώθουν άσχημα να επικοινωνήσουν μαζί της αν νιώσουν ότι χρειάζονται υποστήριξη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η Μπρίντεϊ Σπίαρς, μετά από πρόσκληση της αδελφής της, δέχτηκε να κάνει την πρόκληση Do Your Part.

Πρόκειται για μία νέα «πρόκληση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στόχο είχε να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βοηθήσουν τους άλλους, ενώ περνούσαν το χρόνο τους σε καραντίνα στο σπίτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός 17χρονος στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας