ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε παραλία: Γιγάντια μέδουσα «κατάπιε» παιδί

Τρόμος σε παραλία: Γιγάντια μέδουσα «κατάπιε» παιδί

Ούρλιαζαν οι γονείς του μικρού παιδιού, το οποίο σώθηκε από θαύμα.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα παιδάκι τεσσάρων ετών όταν μια τεράστια μέδουσα το «κατάπιε», τυλίγοντας σε όλο του το σώμα τα μαστίγιά της, κολλώντας παράλληλα στο πρόσωπό του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην παραλία Eisman της Μασαχουσέτης, με τον 4χρονο να παίζει με τον μεγαλύτερο αδερφό του, όταν η τεράστια μέδουσα τυλίχτηκε πάνω στο παιδί.

Το άτυχο παιδί άρχισε να ουρλιάζει από τους φρικτούς πόνους, με τον αδερφό του να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως οι γονείς του παιδιού έσπευσαν και έπαθαν σοκ όταν είδαν τον γιο τους στα... μαστίγια της μέδουσας.

jelly.jpg
Αυτή την φωτογραφία μέδουσας, κατάφερε να τραβήξει λουόμενος.

«Ήταν τυλιγμένος με τα μαστίγια. Το πρόσωπό του δεν φαινόταν γιατί είχε κολλήσει πάνω του η μέδουσα», δήλωσε η σοκαρισμένη μητέρα στην Daily Item.

«Ο σύζυγός μου τράβηξε τα μαστίγια από το σώμα του γιου μας. Το παιδί έμοιαζε λες και το είχαν χτυπήσει με πραγματικό μαστίγιο. Έχει ακόμη κόκκινα σημάδια, αλλά ευτυχώς είναι καλά», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη παραλία το πρόβλημα με τις μέδουσες είναι τόσο μεγάλο, που σε αρκετά σημεία έχει απαγορευτεί και το κολύμπι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας του (vid)