ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Αίρεση κακοποιούσε σεξουαλικά, ανήλικα κορίτσια για πάνω από 30 χρόνια

Σοκ: Αίρεση κακοποιούσε σεξουαλικά, ανήλικα κορίτσια για πάνω από 30 χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλεί στην γειτονική Ιταλία η είδηση ότι μια «σεξουαλική αίρεση» που στρατολογούσε νεαρά ανήλικα κορίτσια τα κακοποιούσε σεξουαλικά για περισσότερα από 30 χρόνια. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, μετά από εξονυχιστική έρευνα που διενεργήθηκε στη Νοβάρα κοντά στο Μιλάνο, η ιταλική αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη της αίρεσης.

Επικεφαλής ήταν ένας 77χρονος, γνωστός ως ο «γιατρός», που δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία.

Οι γυναίκες που στρατολογούνταν στην αίρεση υφίσταντο πλύση εγκεφάλου και κακοποιούνταν «με πολλούς τρόπους», σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο «γιατρός» φέρεται να χρησιμοποιούσε μια σειρά επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων σχολές χορού, βιοτεχνίες και εκδοτικούς οίκους, για να δελεάσει τις ευάλωτες και συχνά ευκατάστατες γυναίκες, τις οποίες στη συνέχεια προσηλύτιζε.

Δείτε την gallery:

Μεταξύ των πιο πιστών οπαδών του «γιατρού» ήταν ψυχολόγοι, οι οποίοι βοηθούσαν στον εντοπισμό και τον προσηλυτισμό γυναικών.

Η ιταλική εφημερίδα Il Messaggero αναφέρει ότι οι γυναίκες υφίσταντο «αφόρητα βασανιστήρια και κακοποίηση κάθε είδους», με βάση την αστυνομία. Μάλιστα αποκαλούσαν η μία την άλλη «τέρας» και δεν τους επιτρεπόταν να γνωρίζουν ή να αναφέρουν το όνομα του ηγέτη τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Θάνατος 16χρονης: «Την σκότωσαν και μετά την άφησαν στην εκκλησία»