ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης: Έπινε αμέριμνος τον καφέ του - Δείτε τι έπεσε από την οροφή

Εφιάλτης: Έπινε αμέριμνος τον καφέ του - Δείτε τι έπεσε από την οροφή
Unsplash

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άντρας στην Αυστραλία ενώ έπινε αμέριμνος τον καφέ του στο σπίτι του

Ο συνταξιούχος, David Tait από την Αυστραλία, είδε δύο φίδια να πέφτουν από το ταβάνι πριν γλιστρήσουν και φύγουν προς την κρεβατοκάμαρα του και το σαλόνι.

Ο εκπαιδευτής φιδιών, Steven Brown είπε στην εκπομπή «Today» πως τα δύο φίδια ήταν αρσενικά και φάνηκε πως πάλευαν για ένα τρίτο, θηλυκό φίδι.

Σύμφωνα με τον Guardian, το ένα είχε μήκος 2,8 μέτρα και το άλλο 2,5, ενώ και τα δύο φαίνεται πως ζύγιζαν 22 κιλά. Ο Brown σημείωσε πως επρόκειτο για δύο από τα μεγαλύτερα και πιο παχιά ερπετά που έχει δει στη ζωή του.

Το τρίτο φίδι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, προκαλώντας ανησυχίες πως βρίσκεται ακόμα κάπου στο σπίτι. Τα άλλα δύο μεταφέρθηκαν σε ένα δάσος που βρίσκεται κοντά στην οικία του Tait.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί ποτέ τέτοια ερπετά στην περιοχή του. «Εδώ γύρω έχουμε πολλούς θάμνους, αλλά ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιου μεγέθους», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, οι ειδικοί επισημαίνουν πως καθώς ο καιρός περνά, οι Αυστραλοί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για περισσότερα τέτοια περιστατικά, δεδομένου ότι τα φίδια βγαίνουν από την περίοδο της χειμερίας νάρκης στην οποία βρίσκονταν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Αττικόν»: Γιατί επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια ο 59χρονος - Αυτή είναι η αλήθεια