ΚΟΣΜΟΣ

Η πιο φρικιαστική ταινία - Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από τον πολύ ρεαλισμό

Η πιο φρικιαστική ταινία - Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από τον πολύ ρεαλισμό

Μια απίστευτη ιστορία που έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Οι ταινίες τρόμου έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Αρκετές του είδους προσπαθούν κατά καιρούς να φανούν όσο πιο ρεαλιστικές γίνεται, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ το μυθικό Cannibal Holocaust.

Πρόκειται για την πιο φρικιαστική ταινία τρόμου, η οποία κατάφερε να προκαλέσει τέτοιο σοκ που η προβολή της απαγορεύθηκε σε αρκετές χώρες, ανάμεσά τους η Αγγλία, η Ιταλία και η Αυστραλία.

Ήταν δε, τέτοιος ο ρεαλισμός που ο σκηνοθέτης της, Ruggero Deodato έφτασε στα δικαστήρια με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας!

Η ιστορία διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, όπου μια ομάδα ανθρωπολόγων αποφασίζει να πάει στα δάση του Αμαζονίου για να αναζητήσει κάποιος κινηματογραφιστές που αγνοούνταν.

Το μόνο που εντόπισαν ήταν τα υπολείμματα των κινηματογραφιστών μαζί με κάποιες κινηματογραφικές κόπιες.

Σύντομα συνειδητοποιούν πως όλοι σφαγιάστηκαν από μια φυλή ιθαγενών, με τους θανάτους τους να καταγράφονται από τους ίδιους!

Κάποιες από τις σκηνές είναι τόσο ρεαλιστικές που το κοινό αλλά και οι Αρχές πίστεψαν πως όντως οι ηθοποιοί δολοφονήθηκαν.

Ο Deodato έφτασε μέχρι το δικαστήριο, όπου κατηγορήθηκε για τις δολοφονίες των ηθοποιών που έπαιζαν στην ταινία, ωστόσο απέδειξε αμέσως την αθωότητά του αλλά και το γεγονός πως όλοι όσοι συμμετείχαν ήταν ζωντανοί.

Δείτε στην gallery εικόνες από την ταινία:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Charlie Hebdo σατιρίζει τον Ερντογάν: Καθισμένος με εσώρουχα, παρατηρεί τα οπίσθια μουσουλμάνας