ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός στις ΗΠΑ: Σε τρεις εβδομάδες αρχίζουν οι εμβολιασμοί

Κορονοϊός στις ΗΠΑ: Σε τρεις εβδομάδες αρχίζουν οι εμβολιασμοί
AP Photo

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Οι περισσότερες αμερικανικές πολιτείες αναμένουν να μπορέσουν να εμβολιάσουν τους εργαζόμενούς τους στον τομέα της υγείας μέσα σε τρις εβδομάδες αφότου παραλάβουν την πρώτη δόση ενός εμβολίου κατά της Covid-19.

Αυτό δήλωσε την Τρίτη (2/12) μία αξιωματούχος από τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μιας συμβουλευτικής επιτροπής.

Η Νάνσι Μεσόνιερ, διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου για τον Εμβολιασμό του CDC, μίλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Συμβουλευτικής Επιτροπής για Πρακτικές Εμβολιασμού του CDC, όπου συζητήθηκε ποιες ομάδες θα πρέπει να λάβουν τα εμβόλια κατά του Covid-19 μόλις γίνουν διαθέσιμα, πιθανόν το Δεκέμβριο.

Μια παρουσίαση του CDC, που προβλήθηκε στη συνάντηση, έδειξε ότι η υπηρεσία αναμένει ότι περίπου 40 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του νέου κορονοϊού θα είναι διαθέσιμες έως τα τέλη Δεκεμβρίου, με την αποστολή 5 έως 10 εκατομμυρίων δόσεων να γίνονται κάθε εβδομάδα μόλις το εμβόλιο λάβει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του