ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Το συγκινητικό μήνυμα στα ελληνικά για την μικρή Βιργινία που σκοτώθηκε στην Τρίερ

Γερμανία: Το συγκινητικό μήνυμα στα ελληνικά για την μικρή Βιργινία που σκοτώθηκε στην Τρίερ

Τραγωδία στη Γερμανία: Συγγενείς του Γιώργου Κομπιλίδη και της μικρής Βιργινίας αποχαιρετούν πατέρα και κόρη που βρήκαν τραγικό θάνατο στην Τρίερ.

«Βιργίνια μου κρατά σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά. Φύλαγε την μανούλα σου και τον αδερφούλι σου σαν άγγελος που έγινε» αναφέρεται στο μήνυμα.

Το συγκινητικό μήνυμα στα ελληνικά για την αδικοχαμένη μικρή ΒιργινίαBILD/ Joerg Voelkerling

Το μόλις εννέα εβδομάδων κορίτσι και ο 45χρονος πατέρας της που ζούσαν στην Τρίερ παρασύρθηκαν από τον 51χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που σκόρπισε τον θάνατο στην γερμανική πόλη.

Από την κούρσα θανάτου του 51χρονου έχασαν τη ζωή τους εκτός από τους δύο Έλληνες ομογενείς, μια 52χρονη Γαλλίδα καθηγήτρια, μια 25χρονη σπουδάστρια και μια 73χρονη συνταξιούχος. Την ίδια ώρα στους 18 ανέρχονται οι τραυματίες με ορισμένους να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο 51χρονος Berd W. ο οποίος συνελήφθη τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της φονικής πορείας του αυτοκινήτου του, είναι ένας άνεργος ηλεκτρολόγος που είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Τρίερ.

«Ήταν φιλικός και ανοιχτός σε όλους, ένας άνθρωπος που ήταν έτοιμος να βοηθήσει» δηλώνει πρώην συνάδελφός του.

Ο 51χρονος το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος και γι’ αυτό είχε καταχωρίσει το αυτοκίνητό του σε στοιχεία φίλου του καθώς δεν ήθελε να φαίνεται ότι έχει περιουσιακά στοιχεία προκειμένου να λαμβάνει τα επιδόματα από τις γερμανικές αρχές.

Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, το τελευταίο διάστημα ζούσε μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν συχνά μεθυσμένος «καθώς είχε αποκοπεί από όλα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Γιορτές με αυστηρά μέτρα και χωρίς εστίαση- Πότε ανοίγουν κομμωτήρια, εποχιακά καταστήματα