ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα: Μαφιόζοι τάισαν γυναίκα στα γουρούνια

Φρικτό έγκλημα: Μαφιόζοι τάισαν γυναίκα στα γουρούνια

Η 42χρονη αρνήθηκε να συνεργαστεί με την τοπική μαφία και βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Φρικιαστικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Καλαβρία της Ιταλίας καθώς η τοπική μαφία την τάισε στα γουρούνια (!) όταν αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί της.

Η 42χρονη Maria Chindamo, τοπική επιχειρηματίας, απήχθη και δολοφονήθηκε άγρια σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα οποία επικαλούνταν πηγές προσκείμενες στη μαφία.

Η 42χρονη γυναίκα

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί στις 6 Μαΐου του 2016 και από τότε αγνοούνταν χωρίς κανένα ίχνος. Μάλιστα, την τελευταία δεκαετία αγνοούνται περισσότεροι από 50 άνθρωποι στην περιοχή.

Ο Antonio Cossidente, πρώην μαφιόζος ο οποίος συνεργάζεται πλέον με τις Αρχές, φέρεται ως ο άνθρωπος που αποκάλυψε την τύχη της Chindamo. Ο Cossidente ήταν μέλος της Ντραγκέτα, της μεγαλύτερες οργάνωσης στη Νότια Ιταλία.

Δολοφόνος της Maria είναι ένας νεότερο μέλος της Ντραγκέτα, ο οποίος αφού την απήγαγε, την οδήγησε σε απομακρυσμένη φάρμα, την πυροβόλησε στο κεφάλι, την πάτησε με αγροτικό μηχάνημα και στη συνέχεια την τάισε στα γουρούνια, σύμφωνα με την Corriere!

To όνομα του νεαρού μαφιόζου έχει δοθεί στη δημοσιότητα ως Emanuele Mancuso και πλέον ανακρίνεται ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητο: Σκότωσαν 24χρονη και βίασαν 25χρονο στην Τουρκία αφού τους έστησαν ενέδρα στο ρεβεγιόν