ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν: Οι αλλαγές που έκανε στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου (pics)

Τζο Μπάιντεν: Οι αλλαγές που έκανε στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου (pics)

O Τζο Μπάιντεν έχει ήδη αρχίσει να αφήνει το στίγμα του στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Οι δημοσιογράφοι που μπήκαν στο γραφείο για να απαθανατίσουν τις υπογραφές στα πρώτα διατάγματα του νέου προέδρου των ΗΠΑ, διαπίστωσαν αρχικά ότι ανάμεσα στις φωτογραφίες της οικογένειάς του ο Τζο Μπάιντεν έχει τοποθετήσει και τις προτομές του ακτιβιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Cesar Chavez, του Martin Luther King Jr., της Eleanor Roosevelt και του Robert F. Kennedy.

Παράλληλα αλλαγές υπήρξαν και στο χαλί του Οβάλ γραφείου καθώς τοποθετήθηκε ένα σκούρου μπλε χρώματος για να αντικαταστήσει ένα πιο ανοιχτόχρωμο που είχε επιλέξει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Παρελθόν αποτελούν επίσης οι χρυσαφί κουρτίνες του Τραμπ και στη θέση τους μπήκαν πιο σκούρες που είχαν τοποθετηθεί και επί προεδρίας Κλίντον.

Από το Οβάλ γραφείο έφυγε και το πορτρέτο του πρώην προέδρου Andrew Jackson, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για την περιουσία που απέκτησε χάρη στους σκλάβους που είχε ενώ κατά την προεδρία του έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες αυτόχθονες Αμερικανοί.

Οι δημοσιογράφοι διαπίστωσαν επίσης ότι δεν υπάρχει η προτομή του Γουίνστον Τσόρτσιλ την οποία δεν είχε στο Οβάλ γραφείο και ο Μπαράκ Ομπάμα.

Δείτε φωτογραφίες από το «νέο» Οβάλ γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Αυτή είναι η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής των μαθητών σε Γυμνάσια, Λύκεια