ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βίασε δυο πρώην του επειδή δεν ήθελαν να τα ξαναβρούν μαζί του

Φρίκη: Βίασε δυο πρώην του επειδή δεν ήθελαν να τα ξαναβρούν μαζί του

Ο 27χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο.

Ση φυλακή θα περάσει αρκετά χρόνια της ζωής του ένας 27χρονος άντρας που βίασε δύο πρώην συντρόφους του επειδή δεν θέλησαν να τα ξαναβρούν μαζί τους.

Ο Prince Chunga από την Αγγλία επιτέθηκε στο ένα θύμα το οποίο συνάντησε τυχαία στη διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου. Παράλληλα βίασε επανειλημμένως το δεύτερο θύμα. Οι δύο επιθέσεις σημειώθηκαν με διαφορά ενός χρόνου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

O Chunga

Τα θύματα κατήγγειλαν τις επιθέσεις στην αστυνομία, ενώ ο 27χρονος υποστήριξε πως το ένα θύμα έλεγε ψέματα και ότι είχε καταγγείλει ψευδώς και έναν άλλον άντρα για βιασμό.

Το πρώτο θύμα, σε δήλωσή του στην αστυνομία, ανέφερε: «Αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ άλλαξε τη ζωή μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για μέρες. Έχει επηρεάσει όλες τις σχέσεις που έχω κάνει από τότε. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Είχα αυτοπεποίθηση. Τώρα φοβάμαι εξαιτίας αυτού που μου συνέβη.

Όταν βγαίνω έξω, πρέπει να έχω δύο ή τρεις ανθρώπους μαζί μου γιατί φοβάμαι».

Το δεύτερο θύμα είπε: «Έχει επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μου. Έχω λιγότερη εμπιστοσύνη, δεν μου αρέσει να μένω μόνη μου στο σπίτι τη νύχτα. Όταν βγαίνω έξω, θέλω να έχω ανθρώπους μαζί μου».

Ο 27χρονος καταδικάστηκε για βιασμό από το δικαστήριο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα 534 ευρώ: Έρχονται αλλαγές στις αναστολές - Σε ποιους εργαζόμενους κόβεται η ενίσχυση