ΚΟΣΜΟΣ

Mέγκαν Μάρκλ…για πρόεδρος των ΗΠΑ; Φουντώνουν οι φήμες για τις φιλοδοξίες της δούκισσας του Σάσεξ

Mέγκαν Μάρκλ…για πρόεδρος των ΗΠΑ; Φουντώνουν οι φήμες για τις φιλοδοξίες της δούκισσας του Σάσεξ

Αποκαλύψεις για τις πολιτικές της φιλοδοξίες έκανε στις βρετανικές ταμπλόιντ στέλεχος του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας με διασυνδέσεις στην Ουάσινγκτον .Η Μέγκαν θα ήθελε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 2024 με τους Δημοκρατικούς, ισχυρίζεται

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Ουίνφρεϊ επανέφερε στο προσκήνιο τις φήμες για τους πολιτικούς της στόχους. Η δούκισσα του Σάσεξ που δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία της για τη δημοσιότητα και την ενασχόληση με τα κοινά «βιάζεται» να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα που απέκτησε για να ενισχύσει την επιρροή της στις ΗΠΑ, όπου ζει πλέον μόνιμα με το σύζυγό της Πρίγκιπα Χάρι. Απώτερος στόχος της να βάλει πλώρη για το Λευκό Οίκο με στόχο να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Η.Π.Α!


Αυτό τουλάχιστον εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Mail, κορυφαίο στέλεχος των Βρετανών Εργατικών, πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Μπλερ με ισχυρές διασυνδέσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στιγμιότυπο απο τη συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι στην ΌπραA.P

Η 39χρονη Μέγκαν αποκάλυψε βρίσκεται σε επαφές με ανώτατα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ, με στόχο να προετοιμάσει την καμπάνια της και να βρει ομάδες στήριξης, που θα συνεισφέρουν οικονομικά στην προεκλογική της εκστρατεία. Στόχος οι εκλογές του το 2024, όταν ο νυν πρόεδρος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν θα είναι 82 ετών.


Η Μέγκαν έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τα δικαιώματα των γυναικών, έχει στηρίξει τις μειοψηφίες, ενώ στις προηγούμενες εκλογές κάλεσε τους Αμερικανούς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να αποκηρύξουν τη ρητορική του μίσους.


«Καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές του Νοεμβρίου, είναι ζωτικής σημασίας να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και την αρνητικότητα στο διαδίκτυο" ειχε πει τότε μιλώντας σε εκδήλωση του περιοδικού Time αφιερωμένη στους «Ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο».

«Στις εκλογές αυτές, δεν θα μπορέσω να ψηφίσω στις Η.Π.Α, και πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε ότι δεν κατάφερα να ψηφίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο όλη μου τη ζωή», είχε πεί με τη σειρά του και Χάρι, μιλώντας από το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα Ήταν η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Χάρι μιλούσε ανοικτά για πολιτική και πολλοί είχαν σπεύσει τότε να συνδέσουν το γεγονός με την υπερφιλόδοξη σύζυγό του.

Ο δημοσιογράφος Ομίντ Σκόμπι, ένας από τους συγγραφείς της βιογραφίας για τη Μέγκαν με τίτλο «Finding Freedom», έχει αποκαλύψει πως η Μέγκαν έχει σταθερά στραμμένο το βλέμμα στην προεδρία των ΗΠΑ. «Η Mέγκαν είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου. Μια μέρα μπορεί να τη δούμε να γίνεται πρόεδρος»είχε δηλώσει σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.



Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες θέλουν την δούκισσα του Σάσεξ να ονειρεύεται το Οβάλ Γραφείο. Πέρυσι ένας στενός φίλος της δούκισσας είχε δηλώσει στο περιοδικό Vanity Fair πως ένας από τους λόγους που η Μέγκαν κράτησε την αμερικανική υπηκοότητα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, είναι επειδή θέλει να έχει πάντα την επιλογή για εμπλοκή της στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ.

Ποια είναι τελικά η Μέγκαν Μάρκλ; Ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που θέλει απλά να ζήσει την οικογενειακή ηρεμία με τον αγαπημένο της, μία «έκπτωτη» Πριγκίπισσα που αδικήθηκε από τη βασιλική οικογένεια και υπέφερε από το βασιλικό πρωτόκολλο ή μία αδίστακτη αριβίστρια που δε θα σταματήσει μέχρι να κατακτήσει το Λευκό Οίκο;
Ο χρόνος θα δείξει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.