ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Φίλιππος: Tα τελευταία του λόγια στον πρίγκιπα Κάρολο μία ημέρα πριν πεθάνει

Πρίγκιπας Φίλιππος - Κάρολος
Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει τι είχαν πει στο τελευταίο τηλεφώνημα με τον Δούκα του Εδιμβούργου
AP

Μία ημέρα πριν ο πρίγκιπας Φίλιππος φύγει από τη ζωή μίλησε τηλεφωνικά με τον πρίγκιπα Κάρολο

Το περιεχόμενο αυτής της της συνομιλίας, που έμελλε να είναι η τελευταία ανάμεσα σε πατέρα και γιο, αποκάλυψε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Σύμφωνα με την Daily Mail στο τηλεφώνημα που έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος στον πατέρα του, θέλησε να του μιλήσει για το ζήτημα του «πάρτι» για τα 100α γενέθλια του Φιλίππου, που ήθελε να διοργανώσει η βασιλική οικογένεια την ημέρα που ο Δούκας του Εδιμβούργου θα συμπλήρωνε έναν αιώνα ζωής.

«Συζητάμε για τα γενέθλιά σου» είπε αρχικά ο Κάρολος στον πατέρα του, κάπως διστακτικά αφού ήξερε ότι η ιδέα ενός πάρτι δεν θα άρεσε και τόσο στον πρίγκιπα Φίλιππο. Γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του ήταν κάπως βαρήκοος, ο Κάρολος επανέλαβε: «Συζητάμε για τα γενέθλιά σου! Και αν πρόκειται τελικά να γίνει δεξίωση».

Για να λάβει την πικρή απάντηση από τον πρίγκιπα Φίλιππος: «Θα πρέπει να είμαι ζωντανός για να γίνει κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι;». «Το ήξερα ό,τι θα το έλεγες αυτό», απάντησε τότε ο πρίγκιπας Κάρολος.

Ο διάδοχος του θρόνου μοιράστηκε αυτή του συνομιλία με τον πατέρα του σε ένα νέο πρόγραμμα του BBC One που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης με τίτλο «Πρίγκιπας Φίλιππος, η βασιλική οικογένεια θυμάται».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη στα Καλύβια: Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα - Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Συγκλονισμένες οι ΗΠΑ από την εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι - Χάθηκαν τα ίχνη και του συντρόφου της

ΔΕΘ 2021: Πολίτης δάκρυσε μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα - «Εσείς και η ΝΔ μας πήρατε την περιουσία»