ΚΟΣΜΟΣ

Με κορονοϊό ο ηθοποιός Κρις Ροκ: Πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό

Κρις Ροκ
Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο ηθοποιός Κρις Ροκ
AP PHOTO

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο ηθοποιός Κρις Ροκ – Το μήνυμά του μέσω Twitter

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Κρις Ροκ ο οποίος και ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αφήνοντας να εννοηθεί ότι υποφέρει από βαριά συμπτώματα.

«Ε παιδιά μόλις ενημερώθηκα ότι έχω κορονοϊό, πιστέψτε με δεν το θέλετε αυτό» έγραψε ο Κρις Ροκ στο twitter. Δοθείσης, δε, της ευκαιρίας ο Κρις Ροκ κάλεσε τους φίλους και τους followers του να εμβολιαστούν.

Μετά την ανάρτηση του ηθοποιού οι περισσότεροι του ευχήθηκαν περαστικά αν και υπήρξαν ορισμένοι που αναρωτήθηκαν αν είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι στις δημόσιες τοποθετήσεις του είχε ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Μάιο ο Κρις Ροκ μιλώντας στην εκπομπή The Tonight Show είχε υποστηρίξει ότι είχε «προσπεράσει» τη σειρά προτεραιότητας για να εμβολιαστεί.

«Είμαι ο Ροκ με τις δύο δόσεις και γι’ αυτό με αποκαλούν Tamborine» είχε πει τότε ο Κρις ροκ πριν να υποστηρίξει ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ο 56χρονος ηθοποιός είναι από τους πρωταγωνιστές της μάχης κατά του κορονοϊού και είχε, μάλιστα, παρουσιαστεί σε εκδήλωση του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο για να απευθύνει έκκληση για τη χρήση μάσκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Μετέφερε 4,5 κιλά κοκαϊνης με «ξεκάρφωμα» τον 11χρονο γιο της και σφραγίδα «Dior»

AUKUS: Ιδού γιατί έφυγαν οι ΗΠΑ από το Αφγανιστάν - Ο νέος ψυχρός πόλεμος

Αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη δόση: Οι ανακοινώσεις, η υποχρεωτικότητα και τα «καυτά» ερωτήματα