ΚΟΣΜΟΣ

Λιονέλ Μέσι: Διάρρηξη στο ξενοδοχείο του στο Παρίσι – Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ

O Μέσι στο ξενοδοχείο του στο Παρίσι
O Μέσι στο ξενοδοχείο του στο Παρίσι
ΑΡ

Kινηματογραφική διάρρηξη σημειώθηκε στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι, με τους διαρρήκτες να αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και να εξαφανίζονται.

Μία έμπειρη όπως όλα δείχνουν σπείρα διέρρηξε το πεντάστερο ξενοδοχείο, οπου διαμένει ο άσος των γηπέδων Λιονέλ Μέσι και η οικογένειά του στο Παρίσι.

Οι ληστές άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα αργά το βράδυ της Πέμπτης (30/09), διαρρήκτες εισέβαλλαν από την ταράτσα του ξενοδοχείου, παραβίασαν μία κλειδωμένη πόρτα και στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στο κτήριο.

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν στο ξενοδοχείο -ιδίως μετά την άφιξη του Μέσι- δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τους ληστές να φύγουν με τα πολύτιμα κλοπιμαία, αξίας χιλιάδων ευρώ. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για το περιστατικό.

Πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας δείχνουν δύο μασκοφόρους άνδρες να μπαίνουν μέσα από μια κλειδωμένη μπαλκονόπορτα στον έκτο όροφο, μόλις έναν όροφο πάνω από την σουίτα του Λιονέλ Μέσι

Μία ένοικος του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκε στην διεύθυνση για τα μέτρα ασφαλείας και δήλωσε ότι της έκλεψαν ένα κολιέ, αξίας 3.500 ευρώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας, σχεδόν 600 ευρώ και περίπου 2.300 ευρώ σε μετρητά.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Sun» είπε χαρακτηριστικά: «Αν πληρώνεις μία περιουσία για ένα κομψό και ασφαλές ξενοδοχείο και μπορεί να εισβάλει κάποιος στο δωμάτιό σου, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό...

Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι, από τις κάμερες παρακολούθησης, εντόπισε δύο άνδρες με μια τσάντα στην οροφή του ξενοδοχείου , αλλά δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει». Ο Μέσι δεν έχει κάνει προς το παρόν δηλώσεις σχετικά με την διάρρηξη.

Η σουίτα των Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι, η Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά διαμένουν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, Le Royal Monceau, που βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, μέχρι να βρουν μια μόνιμη κατοικία.

Μετακόμισαν στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων τον Αύγουστο, με τη σουίτα τους να κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ τη βραδιά.

Η υπέρπολυτελής σουίτα έχει χωρητικότητα 350 τ.μ. και εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται ένας κορυφαίος σταρ, καθώς είναι απομονωμένη από τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, τρία μπάνια, ιδιωτικό γυμναστήριο και... επτά τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ενώ ο άσσος της Παρί Σαν Ζερμέν και η οικογένειά του έχουν στη διάθεσή τους έναν σοφέρ για να τους μεταφέρει όπου επιθυμούν κι ένα σεφ για να τους μαγειρεύει 24 ώρες το 24ωρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση σκύλου σε 4χρονο κοριτσάκι - Την δάγκωσε στο πρόσωπο

«Βόμβα» από την ανιψιά του Μίκη Θεοδωράκη: «Ξέραμε για τον Νίκο» (vid)

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης