ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Κοιμήθηκε ξανά μπροστά στις κάμερες - «Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία του (vid)

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ύπνος
Για άλλη μια φορά εμφανίστηκε αδύναμος ο Τούρκος πρόεδρος
Twitter

«Τροφή» στις φήμες για την κατάσταση της υγείας του Tούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δίνει ένα νέο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Περιοδεία σε χώρες της Αφρικής πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ωστόσο, ένα περιστατικό που σημειώθηκε στην Ανγκόλα κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον ομόλογό του Ζοάο Λουρένσο, προκαλεί ερωτήματα για την υγεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο twitter ο δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, ο Ερντογάν φαίνεται να κοιμάται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Μάλιστα, σχολιάζοντας το βίντεο ο Τούρκος δημοσιογράφος γράφει πως η εικόνα του Τούρκου προέδρου αποτελεί «πιθανή ένδειξη για την κακή υγεία του». Παράλληλα, συμπληρώνει πως ο Ερντογάν «καθάρισε και τη μύτη του μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους»

Δείτε το βίντεο:

Τουρκία: «Βουτιά» της λίρας σε νέο ιστορικά χαμηλό επίπεδο

Την ίδια ώρα, βουτιά σε χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ έκανε σήμερα η τουρκική λίρα μετά τη διπλάσια σε σχέση με την αναμενόμενη μείωση των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα. Η λίρα υποχώρησε 2,9% στο χαμηλό επίπεδο - ρεκόρ των 9,4782 ανά δολάριο μετά τη μείωση των επιτοκίων στο 16% από 18%.

Η κεντρική τράπεζα ανέφερε ότι υπάρχει ακόμη λίγος χώρος για τη χαλάρωση της πολιτικής της έως το τέλος του έτους, κάτι που οδηγεί σε αύξηση του πληθωρισμού στη χώρα και μεγαλύτερη πίεση στη λίρα, η οποία έχει ήδη φέτος τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των νομισμάτων των αναδυόμενων αγορών. «Ο κίνδυνος μίας εκθετικής υποτίμησης στο άμεσο μέλλον είναι τόσο μεγάλος τώρα, ώστε θα ήταν σκόπιμο να μην έχει κανείς ανοικτές θέσεις στη λίρα σε αυτό το χρονικό σημείο», δήλωσε στέλεχος της Commerzbank.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Τι αναφέρει για τον Νίκο Κουρή

Ρόδος: Ντόμινο αποκαλύψεων για την κακοποίηση της 8χρονης- «Το έχει ξανακάνει» λέει η κόρη της θείας

Καιρός - Αρναούτογλου: Καρέ - καρέ η εξέλιξη μέχρι την 28η Οκτωβρίου - Η μακροπρόθεσμη τάση (vid)