ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Άγριο έγκλημα - Δασκάλα απήγαγε, βασάνισε και σκότωσε 9χρονη μαθήτριά της

Ρωσία: Άγριο έγκλημα - Δασκάλα απήγαγε, βασάνισε και σκότωσε 9χρονη μαθήτριά της

Ρωσία: Ούτε ο πιο αρρωστημένος νους δεν μπορούσε να φανταστεί όσα έκανε μια 40χρονη δασκάλα.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση της δολοφονίας ενός 9χρονου κοριτσιού από την 40χρονη δασκάλα της, η οποία αφού απήγαγε το παιδί στη συνέχεια το βασάνισε μέχρι θανάτου.

Θύμα της αρρωστημένης υπόθεσης ήταν η 9χρονη Sofia Zhavoronkova, η οποία βρέθηκε παραμορφωμένη από τα βασανιστήρια που την υπέβαλε η δασκάλα της, Ulyana Lanskaya.

Η ιστορία, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Vologda-Poisk έχει πίσω της τραγικό υπόβαθρο, καθώς η 40χρονη πριν λίγα χρόνια είχε χάσει την επιμέλεια της κόρης της μετά από δικαστική απόφαση επειδή έλεγε πως νοσούσε από καρκίνο, ενώ το παιδί ήταν καλά στην υγεία του!

Εκτός από την επιμέλεια της κόρης της, έχασε και εκείνη του γιου της και από τότε η Ulyana απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, στο παρελθόν, αρκετές φορές προσπάθησε να πάρει παιδιά που σχόλαγαν στο σπίτι της....

Στις 16 Οκτωβρίου κατάφερε να πείσει την 9χρονη και μια φίλη της να την ακολουθήσουν σπίτι της, δίνοντάς τους σοκολάτες, με το ένα κορίτσι να φεύγει το απόγευμα. Το άλλο δεν βγήκε ποτέ από το σπίτι...

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην πόλη Vologda για να βρεθεί το άτυχο κορίτσι, με 272 εθελοντές να λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση ανεύρεσής της.

Το κουβάρι της άγριας δολοφονίας ξετυλίχθηκε όταν η αστυνομία εντόπισε μέσω κλειστού κυκλώματος κάμερας καταστήματος τη φίλη της Sofia και από εκεί και πέρα έφτασε στα ίχνη της ψυχοπαθούς δασκάλας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

O Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας - Τα πρώτα στοιχεία