ΚΟΣΜΟΣ

Paul Walker: Παντρεύτηκε η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού - Ποιoς την παρέδωσε στον γαμπρό

O γάμος της Μίντοου Γουόκερ
O γάμος της Μίντοου Γουόκερ

Η κόρη του Paul Walker, Mίντοου παντρεύτηκε τον ηθοποιό Λουις Θόρντον-Άλαν, λιγότερο από τρεις μήνες, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Η Μίντοου Γουόκερ, κόρη του αείμνηστου Paul Walker, παντρεύτηκε και στον γαμπρό την παρέδωσε ο καλός φίλος του αδικοχαμένου ηθοποιού και νονός της, Βιν Ντίζελ.

Η Γουόκερ 22 ετών μοντέλο, ανακοίνωσε τον γάμο της με ένα ασπρόμαυρο βίντεο στην παραλία, όπου περπατάει με τον νονό της Βιν Ντίζελ.«Είμαστε παντρεμένοι» έγραψε η 22χρονη στη σχετική λεζάντα.

Ο Ντίζελ ήταν κολλητός φίλος του πατέρα της και νονός της. Οι δυό τους ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο των ταινιών «Fast & Furious».

Η 22χρονη Μίντοου, η οποία έλαμπε από χαρά και ήταν πανέμορφη με το νυφικό από τον οίκο Givenchy, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα social media με στιγμιότυπα από τον γάμο της με τον ηθοποιό Λουίς Θόρντον Άλαν με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα

Οπως αναφέρει η Vogue, o γάμος έγινε «νωρίτερα αυτό το μήνα» χωρίς όμως να προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία. Ο σύζυγος της Μίντοου σχολίασε την ανάρτηση της 22χρονης γράφοντας «Για πάντα», μαζί με μια μοβ καρδιά και ένα emoji.

AP303789966178.jpg

Το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του , δημοσιεύοντας φωτογραφίες μέσα σε ένα vintage κάμπριο, ενώ παρουσίαζαν και με το πιστοποιητικό του γάμου τους.

Ο γάμος έρχεται οκτώ χρόνια αφότου ο πατέρας της Mίντοου ο Paul Walker, πέθανε τραγικά σε τροχαίο σε ηλικία 40 ετών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ