ΚΟΣΜΟΣ

Άλεκ Μπάλντουιν: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε «αλήθεια δεν πυροβολήσατε εσείς;»

Άλεκ Μπάλντουιν
Έξαλλος ο Άλεκ Μπάλντουιν με δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τις συνθήκες του δυστυχήματος στα γυρίσματα της ταινίας Rust
AP PHOTO

Έξαλλος ο Άλεκ Μπάλντουιν με δημοσιογράφο που τον ρώτησε για τις συνθήκες του δυστυχήματος στα γυρίσματα της ταινίας Rust

Πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με δημοσιογράφο έγινε ο Άλεκ Μπάλντουιν στη Νέα Υόρκη με τον ηθοποιό να απειλεί με την ομπρέλα του εξοργισμένος από τη συνάντηση.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο Μανχάταν όταν ο δημοσιογράφος της New York Post, Τζον Λέβιν, συνάντησε τον Άλεκ Μπάλντουιν έξω από το διαμέρισμα του Γούντι Άλεν. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δημοσιογράφος αρχικά ρώτησε τον Μπάλντουιν «ποιανού είναι αυτό το σπίτι;» με την σύζυγο του δημοφιλούς ηθοποιού, Χιλάρια, να τον καταγράφει με το κινητό της τηλέφωνο.

Το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος επέμεινε στις ερωτήσεις του παρά τις εκκλήσεις της συζύγου του Άλεκ Μπάλντουιν να αποχωρήσει, εξόργισε τον δημοφιλή ηθοποιό ο οποίος, όπως φαίνεται στο βίντεο, σήκωσε την ομπρέλα του και κινήθηκε απειλητικά προς τον Λέβιν φωνάζοντάς του «δεν επιτρέπεται να φωτογραφίζετε κάποιον στο ιδιωτικό σπίτι κάποιου».

Χάρη στην παρέμβαση της συζύγου του Άλεκ Μπάλντουιν το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε με τον ηθοποιό να επιστρέφει στην είσοδο του σπιτιού και τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει για το δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust στο οποίο έπεσε νεκρή από πυροβολισμό η διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς.

«Αλήθεια δεν πατήσατε εσείς τη σκανδάλη; Αλήθεια πιστεύετε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε χωρίς να πατήσετε τη σκανδάλη; Ήταν κάποιο τεχνικό λάθος;» συνέχισε τις ερωτήσεις ο δημοσιογράφος με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του Άλεκ Μπάλντουιν στην οποία έκανε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς με τον ηθοποιό τελικά να μην απαντά και να μπαίνει στο σπίτι του Γούντι Άλεν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο δημοσιογράφος Σεμπαϊντίν Καραχότζα - Το «αντίο» του Άδωνι Γεωργιάδη

Μαρτυρία για την τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: «Είχε έρθει στο φαρμακείο με μαχαιριά στον λαιμό»

Πώς ο κορονοϊός «πλήγωσε» το σώμα του ανθρώπου: Τριχόπτωση, ξηροφθαλμία και προβλήματα στην καρδιά