ΚΟΣΜΟΣ

Mπόρις Τζόνσον: Έδωσε ελληνικό όνομα στη νεογέννητη κόρη του

Mπόρις Τζόνσον: Έδωσε ελληνικό όνομα στη νεογέννητη κόρη του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, Κάρι, αποκάλυψαν το όνομα του νεογέννητου μωρού τους.

Το μωρό που είναι το δεύτερο του ζεύγους, θα ονομάζεται Ρόμι Ίρις Σάρλοτ Τζόνσον και σύμφωνα με την ανάρτηση της Κάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το όνομα Ρόμι προέρχεται από τη θεία της Ρόουζμαρι, ενώ το Ίρις είναι από τα ελληνικά, και σημαίνει «ουράνιο τόξο».

Όσο για το τρίτο, πιθανότατα προέρχεται από τη μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού, Σάρλοτ Τζόνσον Γουόλ, η οποία πέθανε νωρίτερα φέτος.

Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης

Η νεογέννητη κόρη του Μπόρις Τζόνσον, πάντως, δεν φαίνεται να μοιάζει καθόλου με τον ίδιο, καθώς έχει καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με το πρώτο τους παιδί, τον Γουίλφρεντ, ο οποίος είναι κατάξανθος όπως ο πατέρας του.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Κάρι Τζόνσον, φαίνεται η νεογέννητη κόρη της στο λίκνο, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον μεγάλο της αδελφό να την κοιτάζει.

Ο Τζόνσον έγινε πατέρας για έβδομη φορά στις 9 Δεκεμβρίου, όταν γεννήθηκε η κόρη του με τη νέα του σύζυγο. Η 33χρονη Τζόνσον γέννησε τον Απρίλιο του 2020 τον Γουίλφρεντ, τον πρώτο γιο του ζεύγους. Ωστόσο, στις αρχές αυτού του χρόνου, είχε μια αποβολή που την άφησε «συντετριμμένη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» δείχνει τα... δόντια της - Πού χιονίζει, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Τελικός The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του

Παλαιό Ψυχικό: Δολοφονία ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Θετικός στον κορονοϊό ο Νίκος Βέρτης - Η κατάσταση της υγείας του (photo)