ΚΟΣΜΟΣ

Όργια αξιωματούχων στην ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ

Όργια αξιωματούχων στην ταράτσα της πρεσβείας των ΗΠΑ

Ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών στη Βαγδάτη υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του βίντεο στο οποίο ένας συνάδελφός του απολαμβάνει τον στοματικό έρωτα στην ταράτσα της Αμερικάνικης πρεσβείας.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε στο προσωπικό του blog ο Peter Van Buren τονίζοντας ότι το υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου εξωτερικών παρ' ότι ήταν παντρεμένο απολάμβανε το σεξ με άλλη γυναίκα στην χώρα του Περσικού κόλπου.

Ο καταγγέλλων, αποκάλυψε το περιστατικό αφού απολύθηκε, ενώ διευκρίνισε πως τέτοιου είδους ερωτικές πράξεις συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής των Αμερικανικών στρατευμάτων Ιράκ.

Όπως αναφέρει ο επί 23 χρόνια πρώην διπλωμάτης το βίντεο μοιράζεται εδώ και μήνες χέρι με χέρι μεταξύ των πεζοναυτών που υπηρετούν στην Αμερικάνικη πρεσβεία στην Βαγδάτη.

Μάλιστα τα απομνημονεύματά του Peter Van Buren περιλαμβάνονται στην αυτοβιογραφία του με τίτλο We meant well που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Ο Van Buren, που ήταν στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών με θητεία στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, είπε ότι το επίμαχο βίντεο βρίσκεται ανηρτημένο στο blog του.