ΚΟΣΜΟΣ

Γουίλ Σμιθ: Σε κλινική αποτοξίνωσης μετά το χαστούκι – Σήμερα η απόφαση για την τιμωρία του

Γουίλ Σμιθ: Σε κλινική αποτοξίνωσης μετά το χαστούκι – Σήμερα η απόφαση για την τιμωρία του
Η Ακαδημία των Όσκαρ εμφανίζεται διχασμένη σχετικά με την κατάλληλη ποινή για τον Γουίλ Σμιθ
AP PHOTO

Η Ακαδημία των Όσκαρ εμφανίζεται διχασμένη σχετικά με την κατάλληλη ποινή για τον Γουίλ Σμιθ

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Ακαδημία των Όσκαρ σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι που έριξε στον Κρις Ροκ κατά τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων μετά το αστείο που έκανε ο ηθοποιός-παρουσιαστής για τη σύζυγό του.

Ωστόσο σύμφωνα με την Sun τα μέλη της Ακαδημίας εμφανίζονται διχασμένα σχετικά με το αν πρέπει να αφαιρεθεί το βραβείο Όσκαρ που απονεμήθηκε φέτος στον Γουίλ Σμιθ. Σημειώνεται ότι την τελική απόφαση θα λάβει το 54μελες διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα οι ενστάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επιβληθεί μια τέτοια ποινή εγείρονται από το γεγονός ότι τα Όσκαρ δεν έχουν αφαιρεθεί ούτε από τους Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και Ρόμαν Πολάνσκι τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν σε σεξουαλικά σκάνδαλα.

«Η γενική εικόνα είναι πως θα ήταν τρελό και υποκριτικό να γίνει ένα τέτοιο βήμα» ειπε η ίδια πηγή στη Sun προσθέτοντας ότι «μιλάμε βέβαια για το Χόλιγουντ που έχει τους δικούς του νόμους».

Πριν η απόφαση να φτάσει στο 54μελες διοικητικό συμβούλιο η υπόθεση θα συζητηθεί ανάμεσα στα περίπου 9.000 μέλη της Ακαδημίας και στις δεκάδες ομάδες που υπάρχουν στο WhatsApp.

Η Ακαδημία, πάντως, επείγεται να λάβει αποφάσεις για την υπόθεση Γουίλ Σμιθ καθώς η σχετική συζήτηση ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 18 Απριλίου αλλά θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Την ίδια ώρα αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Γουίλ Σμιθ νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης, προκειμένου να «μάθει να διαχειρίζεται το στρες και την έντασή του».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, αυτή η «μάχη», είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχει δώσει στη ζωή του ο Σμιθ. «Ο Σμιθ θέλει να αναζητήσει την ψυχική του ηρεμία και να προσπαθήσει να ξεπεράσει όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και τόσο καιρό. Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Θα είναι σε ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους», αναφέρει η Sun.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2022: To viral βίντεο που δείχνει τη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ να γελάει μετά το χαστούκι