ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο «φέρνει κοντά» Ουίλιαμ και Χάρι - Τα μηνύματα και οι βιντεοκλήσεις

Βρετανία: Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο «φέρνει κοντά» Ουίλιαμ και Χάρι
Οι φήμες για ρήξη μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκαν το 2019
AP

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι πραγματοποιούν «εβδομαδιαίες βιντεοκλήσεις» και έρχονται ξανά «κοντά» πριν από την επανένωση για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, ισχυρίζεται η πηγή.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι εργάζονται για τη βελτίωση του δεσμού τους με τακτικές βιντεοκλήσεις και μηνύματα, ισχυρίστηκε μια πηγή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η ένταση μεταξύ των δύο αδερφών από τότε που ο Δούκας του Σάσεξ, μετακόμισε στην Καλιφόρνια και παραιτήθηκε από τον ρόλο του στη βασιλική οικογένεια, έχει μείνει στο παρελθόν καθώς τώρα βρίσκονται σε συχνή επαφή μαζί με τα παιδιά τους.

Η πηγή υπογράμμισε στη Mirror ότι ο Χάρι και ο Oυίλιαμ μιλούν μεταξύ τους χωρίς τις συζύγους τους: «Τα αδέρφια χρειάζονταν χρόνο για να τακτοποιηθούν όλα. Η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ, είχε απογοητευτεί με τον τρόπο που ο Χάρι και η Μέγκαν επέλεξαν να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια».

«Αλλά τώρα υπάρχει μια έντονη αίσθηση ότι αυτό που συνέβη ανήκει στο παρελθόν και ότι έχουν προχωρήσει... Φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν θεραπεύσει το ρήγμα».

Η πηγή εξήγησε ότι οι δύο πρίγκιπες ανταλλάσσουν μηνύματα στο WhatsApp κάθε λίγες μέρες και έχουν συμπεριλάβει τα παιδιά τους στις κλήσεις FaceTime. Η Μέγκαν και η Κέιτ, ωστόσο, δεν έχουν εμπλακεί στις βιντεοκλήσεις καθώς δίνουν χρόνο στους συζύγους τους να δεθούν.

Οι φήμες για ρήξη μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ εμφανίστηκαν το 2019 όταν τα αδέρφια «διαχώρισαν τις οικογένειές τους» μετά από μια σειρά διαφωνιών σχετικά με τον ρόλο του Χάρι.

Μετά την περιβόητη «σύσκεψη κορυφής του Σάντριγχαμ» - όταν η συμφωνία του Megxit ολοκληρώθηκε - ο Ουίλιαμ και ο Χάρι πήγαν μια βόλτα. Όπως αναφέρθηκε, ωστόσο, δεν αποχωρίστηκαν ως «φίλοι».

Η Μέγκαν και ο Χάρι αναμένεται να πετάξουν στην Αγγλία με τα παιδιά τους, τον Άρτσι και την Lilibet αυτή την εβδομάδα. Η επιστροφή του ζευγαριού στο Λονδίνο είναι το πρώτο τους ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους και αναμένεται να πάνε κατευθείαν στο Frogmore όταν φτάσουν.

Σχετικές ειδήσεις