ΚΟΣΜΟΣ

G7: Τι κάνουν οι πρώτες κυρίες όσο οι σύζυγοί τους συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής στη Γερμανία

G7: Τι κάνουν οι πρώτες κυρίες όσο οι σύζυγοί τους συμμετέχουν στη Σύνοδο Κορυφής στη Γερμανία
Karl-Josef Hildenbrand/picture alliance via Getty Images

Οι πρώτες κυρίες της Γαλλίας και της Μεγάλης Βρετανίας συνοδεύουν τους συζύγους στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στη Γερμανία – Ντύθηκαν casual και εξερεύνησαν τη φύση

Στη γερμανική λίμνη Ferchensee βρέθηκαν σήμερα η Κάρι Τζόνσον, σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον και η Μπριζίτ Μακρόν που συνοδεύουν τους άντρες τους στην Σύνοδο Κορυφής των G7.

Οι δυο τους ήταν ντυμένες casual με παπούτσια περπατήματος καθώς συνόδευαν τον Γερμανό πρώην επαγγελματία σκιέρ Christian Neureuther, την πρώην αθλήτρια στο δίαθλο και σκι αντοχής Miriam Neureuther, την Britta Ernst, σύζυγο του Γερμανού καγκελαρίου Όλαφ Σολτς και την Amelie Derbaudrenghien, σύντροφο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Karl-Josef Hildenbrand/picture alliance via Getty Images

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους κοντά στο κάστρο Elmau, στο Kruen, στη Γερμανία, συζήτησαν και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν έδειχναν ευδιάθετες καθώς εξερευνούσαν την περιοχή μαζί.

Η Κάρι Τζόνσον φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι με μπότες για περπάτημα, ενώ η πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή με ροζ πουκάμισο και λευκά sneakers.

Η Γερμανία φιλοξενεί τη σύνοδο κορυφής της G7 από σήμερα έως τις 28 Ιουνίου και η σύζυγος του Γερμανού καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, Britta Ernst, φιλοξενεί τις κυρίες στην πρώτη της σημαντική εμφάνιση ως πρώτη κυρία.

Η Britta Ernst, είναι και η ίδια πολιτικός και κατέχει την θέση της υπουργού Παιδείας του ανατολικού γερμανικού κρατιδίου του Βρανδεμβούργου, όπου ζει και ο σύζυγός της.