ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσκόπηση Sun: Εκπλήξεις στη δημοφιλία των Royals – Τα ποσοστά για Κάρολο, Χάρι, Μέγκαν, Ουίλιαμ

Δημοσκόπηση Sun: Εκπλήξεις στη δημοφιλία των Royals – Τα ποσοστά για Κάρολο, Χάρι, Μέγκαν, Ουίλιαμ
AP

Μια δημοσκόπηση για τη δημοφιλία των μελών της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Sun - Μπορεί το παλάτι να... πολεμά την Μέγκαν Μαρκλ αλλά παραμένει στην δεκάδα των αγαπημένων Royals με μεγάλη αποδοχή στις νεαρές ηλικίες - Ποιος είναι ο δημοφιλέστερος γαλαζοαίματος - Σε ποια θέση κατατάσσεται ο νέος Βασιλιάς 

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στην 8η θέση της δημοφιλίας μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας παρά την διαμάχη τη με το παλάτι μετά το Megxit.

Τα παραπάνω αναφέρει δημοσκόπηση της εφημερίδα Sun που διενεργήθηκε μετά τον θάνατο της Ελισάβετ,

Ειδικότερα η δούκισσα του Σάσσεξ, είναι πιο αγαπητή στους πιο νεαρούς Βρετανούς, ηλικίας 18 έως 25 ετών, αποκάλυψε μια νέα έρευνα που διεξήγαγε η The Sun και στην οποία συμμετείχαν 2.000 άτομα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον - σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση - είναι τα πλέον αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώνοντας ποσοστά 23% και 20% αντίστοιχα.

Ο πρίγκιπας Χάρι, καταλαμβάνει την 5η θέση με ποσοστό 16% ενώ ο νέος βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται στην 3η θέση με ποσοστό 19% ενώ η Καμίλα βρίσκεται στην 7η θέση με ποσοστό 9%.

Να σημειωθεί επίσης ότι από τα 2.000 άτομα που ερωτήθηκαν, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είπε ότι θα προτιμούσε η Μέγκαν και ο Χάρι να μείνουν μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Το 40% δήλωσαν ότι δεν θα ήθελαν το ζευγάρι να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια. Το 30% ψήφισε ότι θα έπρεπε να επανέλθουν στα βασιλικά τους καθήκοντα και ένα άλλο 30% είπε ότι δεν γνώριζε.