ΚΟΣΜΟΣ

Ν. Αφρική: Μωρό ποδοπατήθηκε από καμηλοπάρδαλη - Χαροπαλεύει η μητέρα

Ν. Αφρική: Μωρό ποδοπατήθηκε από καμηλοπάρδαλη - Χαροπαλεύει η μητέρα
Καμηλοπάρδαλη επιτέθηκε σε γυναίκα με μωρό
Pixabay

Το ζώο επιτέθηκε στη γυναίκα με το κοριτσάκι, σε ένα πάρκο που φημίζεται για τα μονοπάτια στη φύση και υπόσχεται ένα «ασφαλές περιβάλλον».

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις 16 μηνών από καμηλοπάρδαλη, σε καταφύγιο άγριας ζωής ζώων στη Νότια Αφρική. Το άγριο ζώο ποδοπάτησε το κοριτσάκι και τη μητέρα του, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Η καμηλοπάρδαλη, θεωρώντας ότι προστατεύσει το νεογέννητό της, τους επιτέθηκε. Η γυναίκα με το μωρό είχαν επισκεφτεί το πάρκο Kuleni Game Farm, που φημίζεται για τα μονοπάτια στη φύση. Το πάρκο φιλοξενεί καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες και υπόσχεται στους επισκέπτες των καταλυμάτων, τα οποία κοστίζουν 150 λίρες ανά διανυκτέρευση, ένα «ασφαλές περιβάλλον».

Η τραγωδία ερευνάται από την αστυνομία της Νότιας Αφρικής και ειδικούς σε θέματα ζώων, για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο μητέρα και κόρη δέχθηκαν επίθεση από την καμηλοπάρδαλη.

Η σοβαρά τραυματισμένη μητέρα και η κόρη της μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά, δυστυχώς, οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το μικρό κοριτσάκι. Η νεαρή μητέρα μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή της.

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στο Ιράν: 15χρονο κορίτσι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε σχολείο

Κένυα: Ο εφιάλτης της χολέρας επέστρεψε σε έξι κομητείες

Γαλλία: Πολιτικό θέμα, ο φόνος της 12χρονης που «πάγωσε» το Παρίσι