ΚΟΣΜΟΣ

Ντάνι Άλβες: Είπε ψέματα για να κρύψει πως ήταν άπιστος στη γυναίκα του

Ντάνι Άλβες: Είπε ψέματα για να κρύψει πως ήταν άπιστος στη γυναίκα του
Associated Press

Ντροπιασμένος δηλώνει ο Ντάνι Άλβες ο οποίος παραμένει στη φυλακή για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης - Τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή μέσα από τη φυλακή

Για πρώτη φορά ο δικηγόρος που ανέλαβε να υπερασπιστεί τον Ντάνι Άλβες ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εις βάρος μιας γυναίκας, τον επισκέφθηκε στις φυλακές της Βαρκελώνης όπου κρατείται.

Ο Κριστόμπαλ Μαρτέλ συνομίλησε με τον Βραζιλιάνο μπακ σχετικά με τα όσα κατήγγειλε η 23χρονη που σύμφωνα με αυτά που κατέθεσε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά μέσα σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Μετά τη συνάντηση του με τον 39χρονο ποδοσφαιριστή ο δικηγόρος δήλωσε πως ο Ντάνι Άλβες ήταν πολύ ήρεμος κατά τη συζήτηση που είχαν και δεν έχασε την ψυχραιμία του όπως στις αρχικές του δηλώσεις σύμφωνα με το Antena3.

Τότε ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε υποπέσει σε αντιφάσεις και σύμφωνα με τον δικηγόρο αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι «φοβόταν να αποκαλύψει δημόσια ότι ήταν άπιστος στη σύζυγό του», την Τζοάνα Σανθ. Αυτός είναι ο λόγος που ο παίκτης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έλεγε ότι δεν γνώριζε τη νεαρή 23χρονη που προχώρησε στην καταγγελία.

Πάράλληλα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής εξήγησε στον δικηγόρο του, πως αν και η οικογένεια επιθυμεί να τον δει και να μιλήσει μαζί του, εκείνος ζήτησε να μην τον επισκεφτούν, καθώς νιώθει ταπεινωμένος για την κατάστασή του. «Ντρέπεται που τον βλέπουν εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος